Small menu 1

Hengitysliiton uutissyöte

11.12.2020
Yhdistysrekisteriin rekisteröidyt tiedot yhdistyksen nimenkirjoittajista saattavat vaatia päivittämistä, jotta yhdistys voi valtuuttaa henkilöitä asioimaan yhdistyksen puolesta esimerkiksi veroasioissa.
31.01.2020
Laajan toiminta-alueen pitäminen toiminnallisesti virkeänä on haaste monelle useamman kunnan alueella toimivalle hengitysyhdistykselle. Oman haasteensa muodostaa tilanne, jossa yhdistyksen toiminta-alue laajenee naapuriyhdistyksen purkautumisen vuoksi.
31.01.2020
Vuonna 2020 Hengitysliitto korostaa sää- ja ilmastoriskeihin varautumista myös teemapäivissä. Ilmastonmuutos vaikuttaa hengitysterveyteen: Sitä on nyt ilmassa – Hengitysliiton ohjelma sää- ja ilmastoriskeihin varautumiseen sekä niiden vähentämiseen kertoo vinkkejä, miten jokainen voi toimia arjessa ja vaikuttaa kuntapäättäjiin. Ohjelmaa voi tilata painettuna verkkokaupasta.

Sivut